Actueel

5 november 2020 

Bij nek- en schouderklachten als gevolg van het vele thuiswerken, kan in de praktijk ook Tuina-massage ingezet worden: een aantal jaar geleden heb ik in België bij ICZO een nascholing Tuina voor acupuncturisten gevolgd. Wanneer Tuina ingezet wordt, gebeurt dit aansluitend op de acupunctuurbehandeling.

29 oktober 2020

Sinds deze week staat er in de praktijk een luchtreiniger die niet alleen met een HEPA-filter, maar ook met UV-licht werkt en hierdoor ook bacteriën en virussen kan vernietigen. Voel je dus welkom én veilig in de praktijk!

16 juli 2020:

Morgenmiddag begint de vakantie en zal de praktijk een paar weken gesloten zijn. Via e-mail kun je evengoed contact opnemen (info@inbalans-acupunctuur.nl) , de mail wordt iedere paar dagen gelezen. Vanaf maandag 17 augustus is de praktijk weer geopend: graag tot ziens in augustus!

23 juni 2020:

Afgelopen weekend is er op de Facebook-pagina van de praktijk sinds lange tijd weer eens een bericht geplaatst. Vanaf nu zullen daar vaker berichten en foto’s geplaatst worden, zodat je een beeld kunt krijgen van de sfeer en de manier van werken in de praktijk:

8 mei 2020:

Hoera: de praktijk mag weer open! Klik hier voor meer informatie over hoe er in verband met de Corona-maatregelen vanaf 11 mei in de praktijk gewerkt gaat worden.

15 maart 2020:

Tot mijn spijt zie ik mij genoodzaakt met alles wat er momenteel aan de hand is de praktijk voor de komende weken te sluiten.
Het was best even zoeken naar een juiste beslissing, maar het voelt voor mij het beste dit zo te doen. Wanneer er de komende tijd meer duidelijkheid komt, hoop ik snel weer nieuwe afspraken te kunnen maken om je weer in de praktijk te ontvangen.

10 maart 2020:

Corona – weerstand verhogen

De situatie rondom het corona-virus heeft momenteel grote gevolgen op allerlei terreinen. Mocht je het prettig vinden acupunctuur in te zetten voor het verhogen van de weerstand, voel je van harte welkom in de praktijk.

Corona – richtlijnen RIVM

De praktijk volgt de richtlijnen van het RIVM. Afgelopen vrijdag heeft het RIVM een nieuwe aanwijzing voor inwoners Noord-Brabant gecommuniceerd en adviseert zij voor inwoners van Noord-Brabant om bij (neus)verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken en dus zoveel mogelijk thuis te blijven. Mocht je een afspraak hebben staan en last hebben van de genoemde symptomen, dan verzoek ik je contact op te nemen met de praktijk en kijken we of het misschien beter is de afspraak te verzetten. Voor mijzelf geldt dat wanneer ik genoemde symptomen ervaar, ik de praktijk zal sluiten: hierover neem ik dan uiteraard vooraf telefonisch contact op.

Het advies van het RIVM geldt gedurende de steekproef die op dit moment in Brabant wordt gehouden. De verwachting is dat de uitslag in de loop van komende week bekend wordt. Van harte wens ik de mensen die zich niet lekker voelen een voorspoedig herstel toe en hoop, waarschijnlijk met velen, dat we weer snel terug kunnen naar normale omstandigheden.

2 januari 2020:

Een gelukkig en gezond 2020 toegewenst! Vandaag al een beetje begonnen met werkzaamheden voor het nieuwe jaar: erg veel zin om vanaf 6 januari weer volop te starten met een mooi gevulde agenda 🙂

In 2020 zullen de tarieven van een consult voor zowel volwassenen als kinderen gelijk blijven aan die van 2019: voel je van harte welkom!