Veiligheidsmaatregelen in de praktijk in verband met Corona

Doorgaan van het consult

Voel je van harte welkom in de praktijk, echter conform de regels van het RIVM kan het consult bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius of wanneer huisgenoten ziek zijn, niet doorgaan. Vriendelijk verzoek ik je dan contact met de praktijk op te nemen. zodat we op een later moment een afspraak in kunnen plannen.

1,5 meter

De spreektafel heb ik een kwart slag gedraaid: de tafel is 1.60 lang, dus wanneer we tegenover elkaar zitten, voldoen we ruimschoots aan de ‘1,5 meter samenleving’

Handgel

In de praktijk is geen wastafel aanwezig, wel heb ik gezorgd voor voldoende handgel: na binnenkomst verzoek ik je de handen hiermee te wassen. Omdat vaak ook punten in (de buurt van) de handen geprikt worden, dienen de handen van zowel cliënt als behandelaar voorafgaand aan het prikken nogmaals schoongemaakt te worden.

Mondkapje

Tijdens het prikken zal ik indien je dat prettig vindt een mondkapje dragen.

Zelf meenemen:

De handdoeken, het hoeslaken over de behandeltafel en het kussen voor onder je hoofd zijn uit de praktijkruimte gehaald: zou je zelf handdoeken mee willen nemen? Een grote handdoek om op te liggen en eventueel een paar kleinere om je toe te kunnen dekken (en als je het fijn vindt ook een kussen voor onder je hoofd).

Factuur en betalen

De factuur wordt per e-mail toegestuurd, het rekeningnummer staat er op vermeld: vriendelijk verzoek ik je het bedrag binnen 15 dagen te betalen. Contante betalingen zijn momenteel helaas niet mogelijk.

Ten slotte

Ten slotte zou ik je willen vragen thuis nog even naar het toilet te gaan voordat je naar de praktijk komt. Uiteraard zorg ik ervoor dat de praktijk vóór jouw komst helemaal schoongemaakt is en doe ik dit ook na afloop weer.