Actueel

9 juli 2019:

De laatste werkweek voor de vakantie! De praktijk is na deze week een aantal weken gesloten: als de schoolvakanties in Zuid voorbij zijn, wordt ook de praktijk weer opgestart. Van harte welkom dus weer vanaf maandag 19 augustus. Tussendoor wordt de mail iedere paar dagen wel een keer gelezen en beantwoord. Van harte een mooie zomer toegewenst!

5 februari 2019:

Chinees Nieuwjaar! Een link naar een leuk en lezenswaardig artikel waarin uitgelegd wordt waarom de datum van het Chinees Nieuwjaar afwijkt van die van een groot deel van de rest van de wereld en wat de verwachtingen voor het komende jaar zijn. Gelukkig Nieuwjaar!

Het artikel vind je hier 

Actueel 14 januari 2019:

Actueel: Vanwege de zachte winter tot nu toe, lijkt het erop dat ook het hooikoortsseizoen eerder dan gebruikelijk begint. Met acupunctuur kunnen de klachten verlicht worden: om hooikoortsklachten te behandelen hoef je overigens niet te wachten tot de klachten opspelen 🙂 Voel je welkom!

https://www.naturetoday.com/nl/nl/nature-reports/message/?msg=24868

Actueel 20 december 2018:

De laatste afspraken voor het jaar 2018 en daarna is de praktijk weer geopend vanaf 7 januari: van harte mooie feestdagen en een prachtig en gezond 2019 toegewenst!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Vuurwerk-1024x683.jpg

Actueel 2 oktober 2018:

Komende zondag staat In Balans Acupunctuur met een stand op de informatiemarkt tijdens de ‘Gezond Den Bosch’- beurs. Als je vragen hebt, of een keer kennis wilt komen maken: de beurs is geopend van 11.00 tot 16.00. Voor meer informatie klik hier: Gezond Den Bosch

Actueel 26 september 2018:

Afgelopen weekend een zéér interessante nascholing gevolgd over acupunctuur bij pijnklachten. Hierbij is in 2 (lange maar inspirerende) lesdagen een methode toegelicht en toegepast (op zondag waren er cliënten die tijdens de les behandeld werden) waarbij op basis van de locatie van de pijnklacht punten elders op het lichaam worden gezocht en geprikt. Al tijdens het consult dient een verlichting van de klachten plaats te vinden. Geweldig om te zien dat het werkt: pijnklachten die binnen een minuut aanmerkelijk afnamen. Erg gemotiveerd om deze opgedane kennis in mijn praktijk toe te gaan passen. Inmiddels al mee aan te slag gegaan en mooie resultaten geboekt! Voel je van harte welkom!

Actueel: 17 augustus 2018:

Na een heerlijke en zonnige zomervakantie is de praktijk sinds 15 augustus weer geopend! Wat is het toch fijn als je van een prachtige vakantie kunt genieten, maar ook weer zin hebt om aan het werk te gaan 🙂

De openingstijden vind je hier

Actueel: 1 juli 2018:

Tijdens de vakantieperiode van 7 juli tot en met 19 augustus 2018 is de praktijk 3 weken gesloten; de overige weken is de praktijk geopend op maandag, dinsdag en de woensdagochtend. Tijdens de vakantie wordt de mail regelmatig gelezen, dus aarzel niet een mailtje te sturen wanneer er vragen zijn.

Van harte een fijne zomer toegewenst!