Actueel

29 december 2021 

Vanwege de Kerstvakantie is de praktijk momenteel gesloten. Voel je weer van harte welkom vanaf maandag 10 januari 2022. Omdat acupunctuur valt onder de WKKGZ hoeft de praktijk tijdens de lockdown gelukkig niet gesloten te worden. In de praktijk blijft uiteraard gewerkt worden volgens de Corona-richtlijnen: graag tot ziens in het nieuwe jaar!

21 oktober 2021 

Weer aan het werk in de praktijk na 3 inspirerende lesdagen in Antwerpen over de inzet van acupunctuur bij pijnklachten. Zo mooi om bestaande kennis weer verder te verdiepen en dit keer les te krijgen van docenten die de behandelingstechnieken echt geleerd hebben bij/van de inmiddels overleden Dokter Tan zelf☀️ #pijn #schouderklachten #frozenshoulder #hielspoor #nekklachten #tenniselleboog #balans

13 september 2021 

De praktijk is inmiddels alweer een paar weken geopend en het is fijn iedereen weer te ontvangen! Ook al weer een aantal mooie resultaten bij cliënten met (langdurige) pijnklachten: mocht jij ook met pijnklachten rondlopen: voel je van harte welkom om te kijken hoe acupunctuur wellicht een oplossing kan zijn!

15 juli 2021 

De praktijk is vanwege de vakantie gesloten vanaf 29 juli tot en met 29 augustus. Mocht je na 29 juli meer informatie willen of alvast voor 30 augustus of later een afspraak willen maken, dan kun je een voicemail-bericht achterlaten of per mail contact opnemen. De mail wordt iedere paar dagen gelezen.

Tot en met 29 juli ben ik gewoon nog bereikbaar hoor!

 

29 juni 2021 

In de praktijk hoeven cliënten vanaf deze week geen mondkapje meer te dragen. De gesprekstafel staat nog steeds gedraaid, waardoor we dan op ruim 1,5 meter van elkaar zitten. Tijdens het prikken draag ik een mondkapje, voor jou is dat niet verplicht, maar het mag natuurlijk wel: doe waar jij je prettig bij voelt.

 

23 juni 2021 

Gisteravond een mooi webinar gevolgd over hoe acupunctuur ingezet kan worden om klachten die na Corona maar blijven bestaan, te behandelen.

De nadruk lag op ademhalingsproblemen en druk op de borst, maar ook vermoeidheid, het wegblijven van geur en smaak en spierklachten kwamen aan bod. Mocht je met klachten blijven lopen, aarzel niet om contact met de praktijk op te nemen!

24 februari 2021 

Hoera: we mogen weer aan het werk vanaf volgende week! Voel je van harte welkom en weet dat er in de praktijk alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen zijn (en worden) om het consult veilig te laten verlopen.

Mocht je een afspraak willen maken, stuur even een mailtje of bel de praktijk.

Tot snel!

15 februari 2021 

Voorjaarsvakantie in Brabant! Afgelopen vrijdag genoten van een wandeling in de sneeuw bij Berg en Dal, in het weekend op het ijs gestaan en hardgelopen over de wandelpaden van een besneeuwde golfbaan hier in de buurt: heerlijk!

De komende 2 weken 4 nascholingen, onder andere over het behandelen van Post Covid-19 Syndrome. Van harte wens ik jullie een fijne week en hopelijk kunnen we elkaar in de week van 2 maart weer ontmoeten!

 

2 februari 2021 

Inmiddels is de praktijk tot mijn verdriet al heel wat weken gesloten: wat mis ik mijn werk en mijn cliënten! Uit diverse mailtjes van de afgelopen weken blijkt dat het omgekeerde ook zeker het geval is: dat is heel fijn om terug te horen! Van harte hoop ik snel weer aan de slag te mogen, echter de berichten die nu uitlekken over de persconferentie van vanavond geven tot en met in ieder geval 2 maart weinig reden tot optimisme..

Voel je zeer welkom om contact op te nemen met de praktijk als je vragen hebt, het inplannen van een afspraak zal dus helaas nog even moeten wachten.

Houd vol en hopelijk tot snel!

 

31 december 2020 

De laatste dag van 2020..

Op Radio 2 wordt al dagen afgeteld naar ‘Roller Coaster’ van Danny Vera: de plaat die vanavond even voor middernacht gedraaid gaat worden. Het lijkt me een prima samenvatting van dit afgelopen jaar.
Van harte wens ik je voor het komende jaar geluk, liefde en een goede gezondheid toe.

15 december 2020 

De praktijk is vanwege de vandaag ingegane lockdown-regels gesloten. Tot mijn spijt heb ik gisteravond en vanochtend alle afspraken voor de rest van de week geannuleerd: acupunctuur staat (momenteel) helaas niet op de lijst van de toegestane medische contactberoepen.
De koepel van beroepsverenigingen is vandaag bezig om te kijken of hierin wellicht verandering gebracht kan worden: mochten er dingen aangepast worden, dan laat ik dat zo snel mogelijk weten.
Voor nu: blijf gezond en hopelijk tot weer snel ziens.
Liefs Hanneke

5 november 2020 

Bij nek- en schouderklachten als gevolg van het vele thuiswerken, kan in de praktijk ook Tuina-massage ingezet worden: een aantal jaar geleden heb ik in België bij ICZO een nascholing Tuina voor acupuncturisten gevolgd. Wanneer Tuina ingezet wordt, gebeurt dit aansluitend op de acupunctuurbehandeling.

29 oktober 2020

Sinds deze week staat er in de praktijk een luchtreiniger die niet alleen met een HEPA-filter, maar ook met UV-licht werkt en hierdoor ook bacteriën en virussen kan vernietigen. Voel je dus welkom én veilig in de praktijk!

16 juli 2020:

Morgenmiddag begint de vakantie en zal de praktijk een paar weken gesloten zijn. Via e-mail kun je evengoed contact opnemen (info@inbalans-acupunctuur.nl) , de mail wordt iedere paar dagen gelezen. Vanaf maandag 17 augustus is de praktijk weer geopend: graag tot ziens in augustus!

23 juni 2020:

Afgelopen weekend is er op de Facebook-pagina van de praktijk sinds lange tijd weer eens een bericht geplaatst. Vanaf nu zullen daar vaker berichten en foto’s geplaatst worden, zodat je een beeld kunt krijgen van de sfeer en de manier van werken in de praktijk:

8 mei 2020:

Hoera: de praktijk mag weer open! Klik hier voor meer informatie over hoe er in verband met de Corona-maatregelen vanaf 11 mei in de praktijk gewerkt gaat worden.

15 maart 2020:

Tot mijn spijt zie ik mij genoodzaakt met alles wat er momenteel aan de hand is de praktijk voor de komende weken te sluiten.
Het was best even zoeken naar een juiste beslissing, maar het voelt voor mij het beste dit zo te doen. Wanneer er de komende tijd meer duidelijkheid komt, hoop ik snel weer nieuwe afspraken te kunnen maken om je weer in de praktijk te ontvangen.

10 maart 2020:

Corona – weerstand verhogen

De situatie rondom het corona-virus heeft momenteel grote gevolgen op allerlei terreinen. Mocht je het prettig vinden acupunctuur in te zetten voor het verhogen van de weerstand, voel je van harte welkom in de praktijk.

Corona – richtlijnen RIVM

De praktijk volgt de richtlijnen van het RIVM. Afgelopen vrijdag heeft het RIVM een nieuwe aanwijzing voor inwoners Noord-Brabant gecommuniceerd en adviseert zij voor inwoners van Noord-Brabant om bij (neus)verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken en dus zoveel mogelijk thuis te blijven. Mocht je een afspraak hebben staan en last hebben van de genoemde symptomen, dan verzoek ik je contact op te nemen met de praktijk en kijken we of het misschien beter is de afspraak te verzetten. Voor mijzelf geldt dat wanneer ik genoemde symptomen ervaar, ik de praktijk zal sluiten: hierover neem ik dan uiteraard vooraf telefonisch contact op.

Het advies van het RIVM geldt gedurende de steekproef die op dit moment in Brabant wordt gehouden. De verwachting is dat de uitslag in de loop van komende week bekend wordt. Van harte wens ik de mensen die zich niet lekker voelen een voorspoedig herstel toe en hoop, waarschijnlijk met velen, dat we weer snel terug kunnen naar normale omstandigheden.

2 januari 2020:

Een gelukkig en gezond 2020 toegewenst! Vandaag al een beetje begonnen met werkzaamheden voor het nieuwe jaar: erg veel zin om vanaf 6 januari weer volop te starten met een mooi gevulde agenda 🙂

In 2020 zullen de tarieven van een consult voor zowel volwassenen als kinderen gelijk blijven aan die van 2019: voel je van harte welkom!