Actueel

19 mei 2022 

De Lente is het seizoen van het Hout-element, de kleur is Groen: het komt allemaal samen in een heerlijke foto:

20 april 2022 

Het is de week van de Traditionele Chinese Geneeswijze! Op de website www.weekvantcg.nl staan verschillende succesverhalen van cliënten én therapeuten, waaronder een interview met mij 🙂 . Het is ontzettend mooi om te lezen welke mooie resultaten er bereikt zijn voor mensen met Long Covid klachten. We kennen het behandelen van post-virale syndromen goed binnen de TCG waardoor therapeuten deze kennis kunnen inzetten bij de behandeling van de post-virale aandoening Long Covid. Ook cliënten die behandeld zijn door een TCG zorgverlener, doen hun verhaal.
Heel veel leesplezier!

 6 februari 2022 

Wist je dat acupunctuur ook ingezet kan worden om hooikoortsklachten te verminderen al voordat de klachten ontstaan? Voel je van harte welkom!

 29 december 2021 

Vanwege de Kerstvakantie is de praktijk momenteel gesloten. Voel je weer van harte welkom vanaf maandag 10 januari 2022. Omdat acupunctuur valt onder de WKKGZ hoeft de praktijk tijdens de lockdown gelukkig niet gesloten te worden. In de praktijk blijft uiteraard gewerkt worden volgens de Corona-richtlijnen: graag tot ziens in het nieuwe jaar!

21 oktober 2021 

Weer aan het werk in de praktijk na 3 inspirerende lesdagen in Antwerpen over de inzet van acupunctuur bij pijnklachten. Zo mooi om bestaande kennis weer verder te verdiepen en dit keer les te krijgen van docenten die de behandelingstechnieken echt geleerd hebben bij/van de inmiddels overleden Dokter Tan zelf☀️ #pijn #schouderklachten #frozenshoulder #hielspoor #nekklachten #tenniselleboog #balans